Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Δραστηριότητα - Δελτία Τύπου

Με εκδήλωση, παρουσίαση υποψηφίων και “φουλ” τις μηχανές συνεχίζει ο Γ.Αλεξάκης

  Σε απόλυτη αρμονία με τις … καιρικές συνθήκες προχωράει ο Γιώργος Αλεξάκης, στην πορεία του με φόντο τις εκλογές του Οκτώβρη, διεκδικώντας το “τιμόνι” του Δήμου Ηρακλείου.

Μιλώντας στο Θέμα Κρήτης 103,1, τη Μαρία Σπυριδάκη και τη Μαρία Γιαμπουλάκη, μίλησε για την υποψηφιότητά του, την οποία πρώτος από άλλος ανακοίνωσε δημόσια στέλη του προηγούμενου έτους, τις ξεκάθαρες και διατυπωμένες θέσεις και προτάσεις που έχει καταθέσει για την πόλη αλλά και τα …αυτονόητα για το Ηράκλειο, που ως σήμερα δεν έχουν υλοποιηθεί!

Ο Γ.Αλεξάκης, με τη ματιά και τη γνώση του μηχανικού μίλησε για παρεμβάσεις που χρειάζεται η πόλη, αλλά και άλλες που ήδη έγιναν, με καλές προθέσεις και καλές προοπτικές αλλά χωρίς να εντάσσονται σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό, με αποτέλεσμα να προκαλούνται προβλήματα.

Παράλληλα όμως, αναφορικά με τον προεκλογικό του προγραμματισμό γνωστοποίησε το πλάνο του για μία “τετράδα” θεματικών εκδηλώσεων για καίρια ζητήματα της πόλης του Ηρακλείου και παράλληλη σταδιακή παρουσίαση των ανθρώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Μαζί για το Ηράκλειο”, του οποίου ο Γ.Αλεξάκης ηγείται.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη αναλυτικά ΕΔΩ.

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *